Dobrodošli... Bez cenzure, ekskluzivno
SAŠA MILIVOJEV
ساشا ميليفويف
اللغة العربية
Srpski
English
Deutsch

Français

Türkçe
Македонски
Magyar

Afrikaans

Română

Polski

Català

Frysk

Latviešu

Lietuvių

Eesti

Suomi

Tagalog

Nederlands

Swahili

Luganda

हिन्दी
日本語
Serbia flag

SAŠA MILIVOJEV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  SAŠA MILIVOJEV - Biografija slavnog srpskog pesnika
  SAŠA MILIVOJEV - Biografija slavnog srpskog pesnika

Saša Milivojev Blogger

 

Saša Milivojev je poznati pisac, pesnik, novinar kolumnista i politički analitičar. Jedan je od najčitanijih kolumnista u Srbiji, autor je pet knjiga i stotinu kolumni objavljenih u dnevnim novinama. Autor je romana „Dečak iz Žute kuće“ i brojnih političkih govora. Njegovi radovi prevedeni su na dvadesetak jezika širom sveta.

 

 

Saša Milivojev je poznati srpski pisac, pesnik, novinar kolumnista i politički analitičar.Saša Milivojev

 

Rođen je 1986. u Zrenjaninu (SFRJ, Srbija), gde je odrastao i završio muzičku gimnaziju. Pevao je u oratorijumu „Kralj David“ Artura Honegera, u Aradskoj filharmoniji (Rumunija). Posle završene muzičke gimnazije svoj cilj usmerava ka Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je trenutno apsolvent na odseku za proučavanje srpske književnosti i jezika.

 

Autor je četiri zbirke pesama: „Tajna iza uzdaha“ (Narodna knjiga, Beograd, 2006); „Prvi put“ (Kulturno-prosvetna zajednica, Kruševac, 2008); „Kad svitac odleti“ (na srpskom, engleskom i arapskom jeziku: eng. When the Firefly is Gone, arap. عندما تحلق اليراعة, Filip Višnjić, Beograd, 2010); „Svetski bol“ (na engleskom, arapskom i srpskom jeziku: eng. The pain of the world, arap. الوجع العالمي); i šokantnog romana „Dečak iz Žute kuće“ (Autorsko izdanje, Beograd, 2011). Jedan je od autora knjige „Ljubavni RecePat“ (Kulturno-prosvetna zajednica, Kruševac, 2010). Dobitnik je brojnih nagrada i uvršten u nekoliko značajnih pesničkih antologija: „Panonski galeb XIX“, „Rudnička vrela XIX“, „Garavi sokak XIX“… Kao član Udruženja pesnika Srbije „Poezija SRB“, dobitnik je nagrade „Pesma godine 2021“ za pesmu „Svetski bol“. Njegovi stihovi objavljeni su i u knjizi „Zaveštanja 2012“ koje je izdalo Udruženje srpskih pisaca Švajcarske.

 

Od 2008. godine kao kolumnista piše za Politiku, u rubrici Pogledi, kao i za TV Reviju iste kuće. Od 2009. piše kolumne za Pravdu, gde se bavi analitičko-sintetičkim proučavanjem bliske i aktuelne istorije Srba. Okupiran temama o ratnim zločinima, pored brojnih pohvala politički neistomišljenici su ga bez argumenata i dokaza u više navrata optuživali da manipulišući čitaocima širi „govor mržnje“. Godine 2009. tekstovi su mu štampani u tiražu od oko tri miliona primeraka u različitim dnevnim novinama, publikacijama... Bio je jedan od najčitanijih kolumnista u Srbiji 2008. i 2009. godine i žrtva raznih političkih manipulaciuja. Iz senke je delovao na važne odluke političkog vrha. Političari i obaveštajne službe mu kradu ideje preko SMS-a. Saša Milivojev je npr. tvorac ideje o Političkom štrajku žeđu i profesionalni obarač rejtinga. Bavi se političkom dramaturgijom, kako u književnosti tako i u stvarnosti.

 

Beogradskoj publici je dva puta predstavio svoja pesnička ostvarenja, u Etnografskom muzeju, u saradnji sa istaknutim umetnicima kao što su: Isidora Bjelica, Ivana Žigon, Jelena Žigon, Daliborka Stojšić, Eva Ras, Danijel Pavlović, Žiža Stojanović, Zlata Numanagić, Branka Veselinović… Njegovu poeziju govorile su i čuvene glumice Svetlana Bojković, Ružica Sokić, Danica Aćimac, Snežana Savić, Suzana Mančić i drugi. Olja Ivanjicki i reditelji Zdravko Šotra i Marko Novaković svojom saradnjom takođe su podržali mladog autora. O njegovoj poeziji javno je govorila i novinarka i književnica Rada Saratlić na samom početku njegove karijere, kada ga je podržao i teatrolog i književni kritičar Jovan Ćirilov. Novinarka Olga Stojanović napisala je recenziju za njegov roman Dečak iz Žute kuće i objavila u Književnim novinama Udruženja književnika Srbije.

 

Prve primerke pesničke zbirke Kad svitac odleti na srpskom, engleskom i arapskom poklonio je Vladeti Jerotiću, beogradskom muftiji Muhamedu Jusufspahiću, i Aleksandru Vučiću. Kao pesnik i novinar viđen je u diplomatskim krugovima, na prijemima u ambasadama u Beogradu.

 

Prve primerke šokantnog romana Dečak iz Žute kuće autor Saša Milivojev poklonio je 2012. srpskim političarima: premijeru i ministru policije Ivici Dačiću;  predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću; takođe Nenadu Čanku, Milanki Karić, Oliveru Duliću… Primerke su dobili i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin, Jelena Guskova, prof. dr Rade Božović i prof. dr Nebojša Pajkić. Legendarni general-pukovnik Jugoslovenske narodne armije Stevan Mirković sreo se sa mladim autorom na Kalemegdanu povodom primopredaje romana. Primerak je poklonio i sudiji belgijskog javnog tužilaštva i drugima…

 

Iako je štampan samo u 200 primeraka, i to o trošku autora, studenta književnosti, roman Dečak iz Žute kuće bio je globalna vest 2012. godine, šokirao je čitaoce i diplomatske krugove širom sveta. Intervju koji je Saša Milivojev dao za Glas Rusije objavili su mediji na engleskom, portugalskom, španskom, arapskom, nemačkom, poljskom, ruskom, francuskom, srpskom, italijanskom i albanskom jeziku, u brazilskim vestima, u Somaliji, na naslovnoj strani Novina Toronto, zatim u uglednim medijima kao što su: The Oslo Times; ukrajinski Telegraf; Armenia Today; Ruskije Novosti; Radio Televizija Republike Srpske; Gazeta Shqiptare, Barometar (Kirgistan); Bota Sot (Albanija), Glas Srpske; Rajoni Press (Albanska informativna agencija); ukrajinska Fraza; Pravda i Blic (Srbija); Srna (Informativna agencija Republike Srpske); Lajme Shqip (Albanija); Lepota i Zdravlje (Srbija); Press Online (BiH); News Meeting (Turska); Dal (Belorusija); Franco da Rocca News… Intervju je objavljen na više stotina internet portala i novina širom sveta, pa je stigao i do Vatikana, nakon čega se papa Benedikt XVI obratio svetskoj javnosti povodom trgovine ljudskim organima.

 

Pesničke fanove ima širom sveta. Knjigu „When the Firefly is Gone“ je u maju 2010. godine predstavio i čitalačkoj publici u Kairu, kada je prisustvovao na raznim književnim okupljanjima, gde su o njemu govorili poznati pisci: Soha Zaki, Muhamed Rafi i Alaa Al Asvani (jedan od najpoznatijih pisaca u svetu, osnivač opozicionog političkog pokreta „Kifaja“).

 

U Saudijskoj Arabiji novinari pišu o njegovoj ljubavi prema Bogu, u egipatskim dnevnim novinama Saša Milivojev pominje se kao „Pesnik mističnog leta i meditacije“. TV Revija Šašati ekskluzivno je objavila njegovu pesmu „Razgovor sa Alahom“, a Al Akhbar članak u milion premeraka.

 

Studijski je snimio četiri pesme, četiri singla, u saradnji sa hevi-metal grupom „Alogija“, pevao je svoje pesme.

 

Milivojev je i putopisac, bio je saradnik VIP TRIP Diplomatic magazina Isidore Bjelice, od osnivanja istog.

 

Godine 2015. Dubai Press Club je na Tviteru objavio fotografiju Saše Milivojeva i tekst na arapskom da je jedan od najistaknutijih kolumnista u svetu.

 

Sa svojom knjigom poezije na engleskom i arapskom putovao je u Indiju, Bahrein, Nepal, u Ujedinjene Arapske Emirate, u Oman, Iran, Liban, Jordan, u Saudijsku Arabiju, u Katar, u Kuvajt, Maroko, Egipat, Tursku, Češku, Bugarsku, Grčku, Italiju, Pakistan, u Keniju, u Tanzaniju, u Nemačku, Azerbejdžan, Kazahstan, Sloveniju, Slovačku, Crnu Goru, Šri Lanku, Rumuniju, Mađarsku, Francusku, Hrvatsku, BiH, u Etiopiju, na Maldive…

 

Godine 2020. ugledni egipatski časopis Horreyati objavio je njegov intervju na arapskom i pesmu Svetski bol. A jedne  od najpoznatijih i najvećih dnevnih novina u Egiptu Al Dustour objavile su njegove tri pesme na arapskom, izdanje je štampano u pola miliona primeraka.

 

Godine 2021. dnevne novine ALO (Alo.ba) u rubrici Poznati objavile su njegov intervju pod naslovom Gde je nestao srpski Bajron? Saša Milivojev ekskluzivno iz Dubaija. Da je Milivojev „Srpski Bajron“ - davno je rekla čuvena književnica Isidora Bjelica.

 

U izdanju 31. januara 2021. srpski Orange Star Magazine u Holandiji objavio je njegovu fotografiju na naslovnoj strani i intervju pod naslovom Saša Milivojev - Zabranjen, ali ipak uspešan!

 

U oktobru 2021. televizijska zvezda Suzana Mančić ugostila je Sašu Milivojeva u svojoj emisiji Suzanin izbor, program je emitovan na više kablovskih televizija u Srbiji i regionu.

 

Obrisan je i zabranjen na Vikipediji na svim jezicima, niko ne može da kreira članak pod njegovim imenom ni na jednom jeziku.

Godine 2022. na portalu SB Beloruske Televizije Segodnya Today ponovo se pojavila njegova fotografija, isečak iz novina, intervju koji je povodom romana Dečak iz Žute kuće autor dao za dnevne novine Pravda 2009.

 

U avgustu 2023. godine autor se uključio u Jutarnji program Televizije Informer u Srbiji i šokirao gledaoce sa pričama o Žutoj kući.

 

Saša Milivojev je od Ministarstva kulture Ujedinjenih Arapskih Emirata dobio sertifikat kao značajan autor i doživotnu boravišnu dozvolu, Golden ID. Od 2023. zvanično je rezident Dubaija.

 

Saša Milivojev je unuk pozorišne, televizijske i filmske glumice Danice Aćimac.

 

Saša Milivojev ima velikih problema sa diskriminacijom u medijima u Srbiji, ali neosporno je da ostavlja neizbrisiv trag, njegovo ime, njegove fotografije i naslovi pojavljuju se i u ukrštenim rečima...

 

 

 

 

 

 

THE OSLO TIMES: Saša Milivojev - The Boy from the Yellow House, (www.theoslotimes.com)

أنباء - قراءة في قصيدة "ساشا ميليفويف" وحواره مع الله -   SAŠA MILIVOJEV IN ANBAA NEWS - SAUDI ARABIA

SPUTNIK (FRANCE) NEWS: Sacha Milivoyév - "Le garçon de la maison jaune": la planque des transplantologues noirs vue par le témoin

24 SATA: Saša Milivojev - Ovaj momak je u ime Beograda otpjevao Bajramsku pjesmu – postaje zvijezda u arapskom svijetu, (www.24sata.info)

THE VOICE OF RUSSIA, Interview: Saša Milivojev, Horrific organ harvesting lair described by an eyewitness

ГЛАС РУСИЈЕ, интервју: Саша Миливојев, Дечак из Жуте куће - „Гледао сам како тестером секу леш“

НОВИНЕ ТОРОНТО: На насловној страни Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ, (www.novine.ca)

НОВИНЕ ТОРОНТО (У фокусу): „Извадио сам Србину срце, и даље је куцало“, интервју Саше Миливојева, аутора романа Дечак из Жуте куће, (www.novine.ca)

ПОЛИТИКА - Енигматика: Скандинавка - Саша Миливојев у укрштеним речима (Дечак из Жуте куће, Кад свитац одлети), аутор: Драган Николић, (www.politika.rs)

DAL.by (Беларусь): Книга сербского писателя Саши Миливоева „Мальчик из Желтого дома“, (www.dal.by)

ARMENIA TODAY - Косово: в логове черных трансплантологов - Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома» (www.armtoday.info)

ТЕЛЕГРАФ (Украина): Книга сербского писателя Саши Миливоева „Мальчик из Желтого дома“, (www.telegraf.com.ua)

SAŠA MILIVOJEV I „UBICA JUGOSLOVENSKE UDBE SLOBODAN PIVLJANIN“

VOZ DA RÚSSIA: Sacha Milivoev - Mercado negro de venda de órgãos aos olhos de uma testemunha ocular

LA VOZ DE RUSIA: Saša Milivojev - Escritor serbio denuncia extirpación de órganos a secuestrados por terroristas albaneses

РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Саша Миливојев у вестима, „Дечак из Жуте куће“ најшокантнији роман, (www.rtrs.tv)

ГЛАС СРПСКЕ, Саша Миливојев, вијести дана: „Дечак из Жуте куће“ најшокантнији роман, (www.glassrpske.com)

GŁOS RОSJI: Sasza Miliwojew - „Chłopiec z Żółtego domu“: jaskinia czarnych transplantologów w relacji naocznego świadka

LEPOTA & ZDRAVLJE: Saša Milivojev - INTERVJU KOJI JE ŠOKIRAO SVET, (www.lepotaizdravlje.rs)

ГОЛОС РОССИИ, Саша Миливоев - Мальчик из Желтого дома - В логове черных трансплантологов: "Я смотрел, как труп режут пилой"

NEZAVISNE Novine, Saša Milivojev: Dečak iz Žute kuće naјokantniji roman, (www.nezavisne.com)

LA VOCE DELLA RUSSIA: Sascia Milivoev - Il ragazzo della casina gialla

ФРАЗА (Украина): В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой" - Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома» (www.fraza.ua)

ВОСТОК: Саша Миливојев - Дечак из Жуте куће: "Гледао сам како тестером секу леш", (www.vostok.rs)

Sacha Milivoyév - Le garçon de la maison jaune - LIVEINTERNET.RU

Saša Milivojev u emisiji kod Suzane Mančić. TV KOŠAVA, 10.4.2010.

Saša Milivojev: NE ŠIRIM "GOVOR MRŽNJE"! - Saša Milivojev i Snežana Savić kod Suzane Mančić u emisiji. TV KOŠAVA, 10.4.2010.

Saša Milivojev na crnim listama! - Saša Milivojev u emisiji kod Suzane Mančić otvoreno o diskriminaciji. TV KOŠAVA, 10.4.2010.

Snežana Savić, Suzana Mančić, Saša Milivojev: THE NOOK, THE HEALER

IZ DRUGOG UGLA: Saša Milivojev i Dečak iz Žute kuće rasplakali Svetlanu Miss u emisiji!

Intervju: Saša Milivojev, srpski pesnik u (s)mutnom vremenu, Poezija na raskrsnici KOD ŽUTE KUĆE, PRAVDA, Beograd, 1.11.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev – PESMOM DO ARAPSKOG SVETA, VIP TRIP Diplomatic Magazin, broj 3, Leto 2011.

 

LA VOIX DE LA RUSSIE: Sacha Milivoyév - "Le garçon de la maison jaune": la planque des transplantologues noirs vue par le témoin, (www.french.ruvr.ru)

Saša Milivojev - DUBAI - UNITED ARAB EMIRATES (UAE)

Saša Milivojev - NAIROBI, MOMBASA, KENYA

Saša Milivojev - CASABLANCA, RABAT, MOROCCO

Saša Milivojev - ADDIS ABABA, ETHIOPIA

Saša Milivojev - TAJ MAHAL, AGRA, INDIA

Saša Milivojev - DELHI, INDIA

PPRAVDA: Književnik Saša Milivojev žrtva porno fotomontaže, (www.pravda.rs)

ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ РАСТУЖИО ПАПУ, интервју Саше Миливојевa који шокира свет

Офіційний сайт Одеського Національного Університету імені І. І. Мечникова (Украина): Книга сербского писателя Саши Миливоева „Мальчик из Желтого дома“, (www.onu.edu.ua)

Saša Milivojev - LUGANDA

Saša Milivojev - PHOTO GALLERY 2013.

Saša Milivojev - RHODES, LINDOS, PANORMITIS, SYMI - GREECE

NEWS MEETING (Turkey): Saša Milivojev - WHEN THE FIREFLY IS GONE, Tags: Daliborka Stojšić, Olja Ivanjicki, Spasoje Ž. Milovanović, Žiža Stojanović, Eva Ras, Zlata Numanagić, Rada Saratlić, Ljubomir Kokotović... (www.newsmeeting.com)

RAJONI PRESS (Kosovë/Kosova): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.rajonipress.com)

ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ УСКОРО У СКУПШТИНИ, Васељенска ТВ, фотографије: Саша Миливојев, Томислав Николић, Миланка Карић, Ненад Чанак, Исидора Бјелица, генерал Стеван Мирковић... (www.vaseljenska.com)

SOMALILAND SUN (Somalia): Saša Milivojev - Horrific organ harvesting lair described by an eyewitness, (www.somalilandsun.com)

LAJME SHQIP (Shqipëria, Kosovë/Kosova): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.lajm-shqip.com)

CAUSHLIA (Shqipëria): Tmerri në klinikën e transplantit të organeve në Shqipëri, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.caushlia.com)

BOTA SOT (Kosovë/Kosova): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.botasot.info)

... ساشا ميليفويف شاعر وكاتب وكاتب اعمدة صحفية ومحلل سياسي صربي، من أصل روسي ...

ساشا ميليفويف - عندما تحلق اليراعة

साशा मिलीवोएव - लेखक, कवि, पत्रकार, स्तंभ-लेखक, राजनीतिक विश्लेषक, (www.sasamilivojev.com)

ПРАВДА, Саша Миливојев, тема дана: "Дечак из Жуте куће“ најшокантнији роман, (www.pravda.rs)

SRNA (Novinska agencija Republike Srpske), Saša Milivojev, Najnovije vijesti: "Dečak iz Žute kuće" najšokantiji roman, (www.srna.rs)

NEWS MEETING (Turkey): The Boy from the Yellow House, a journalistic novel written by the Serbian writer Sasa Milivojev, (www.newsmeeting.com)

NEWS MEETING (Turkey): Саша Миливоев - Мальчик из Желтого дома - В логове черных трансплантологов: "Я смотрел, как труп режут пилой, (www.newsmeeting.com)

BALKAN.WEB (Shqipëria, Kosovë/Kosova): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.balkanweb.com)

DOZNAJEMO: Saša Milivojev - Ovaj momak je u ime Beograda otpjevao Bajramsku pjesmu – postaje zvijezda u arapskom svijetu, (www.doznajemo.com)

PRESS ONLINE (BiH): "Dečak iz Žute kuće" najšokantniji roman, Saša Milivojev, (www.pressrs.ba)

ASSOCIAZIONE CULTURALE LA TORRE (Italia): Droga ed orrori del Kossovo indipente, Saša Milivojev, (www.associazionelatorre.com)

ЈСО - ЦРВЕНЕ БЕРЕТКЕ, Саша Миливојев - "Дечак из Жуте куће": Гледао сам како тестером секу леш, (www.crveneberetke.com)

ALB TIME (Shqipëria, Kosovë/Kosova): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.albtime.com)

FRANCO DA ROCHA NEWS (Brasil): Sacha Milivoev - Mercado negro de venda de órgãos aos olhos de uma testemunha ocular, (www.francodarochanews.jex.com.br)

BAROMETER (Кыргызстан): В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой" - Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома» (www.barometer.kg)

GLOBISOT: Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet

STANDARDI (Kosovë/Kosova): Rusët përkrahin shpifjet e Serbisë, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.standardi.info)

FORUMI SHQIPTAR: Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.forumishqiptar.com)

KOSOVA.info: Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.kosova.info)

LajmiFundit (Shqipëria): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.lajmifundit.al)

AlbNews (Shqipëria): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.albnews.al)

77 NEWS (Shqipëria): Media ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.77news.al)

Agjencioni Floripress (Shqipëria): Gënjeshtrat e Mediave ruse - Llahtaria në klinikën shqiptare ku u hoqën organet, Sasha Milivojev, Djali i shtëpisë së verdhë, (www.floripress.blogspot.com)

Saša Milivojev: Globalna mreža Al Kaide, kolumna, Pravda, Beograd, 10-11.10.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Titova Mitrovica, kolumna, Pravda, Beograd, 5-6.9.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Materijalno nije važno, kolumna, POLITIKA, Beograd, 23.9.2008. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Krezava Srbija, kolumna, PRAVDA, Beograd, 29-30.8.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: SVEDOCI ŽUTE KUĆE, Pismo Karli Del Ponte, kolumna, PRAVDA, Beograd, 13. avgust 2009, str. 10. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Pravda čika Jove Zmaja, kolumna, PRAVDA, Beograd, 23-24.1.2010. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev u egipatskoj TV Reviji "Šašati", (www.shashati.net.eg)

Saša Milivojev: Teško je započeti karijeru u Evropi, kolumna, POLITIKA, Beograd, 10.8.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev u egipatskom Akhbar-u, članak štampan u milion primeraka! (www.akhbarelyom.org.eg)

Intervju, ZDRAVKO ŠOTRA: „Imam više ideja nego vremena“, autor: SAŠA MILIVOJEV, Politika, ТV Revija, Beograd, 24-30.1.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Kako istrebiti kič, kolumna, PRAVDA, Beograd, 25.2.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev, Napala ga glumičica Nada Lobi Blam: „Samo Eva zna zašto je ušla tamo“, Intervju: Nada Blam, Autor: Srećko Milovanović, PRAVDA, Beograd, 23.10.2010. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Laku noć, Srbijo; Kolumna, POLITIKA, Beograd, 17.7.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Srpski fenomen, kolumna, POLITIKA, Beograd, 6.8.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Srbija pocepanih patika, kolumna, POLITIKA, Beograd, 2.10.2008. (www.politika.rs)

Saša Milivojev, Primer kako frustrirani novinari preko njega grade ime: „Pesnik i njegov alibi“; Kolumna, autor: Jan Briza, POLITIKA, Beograd, 12.8.2009.

Saša Milivojev, Primer kako frustrirani novinari grade ime preko njega: „Nisu sva zla došla iz Evrope“; Kolumna, autor: Slaviša Raković, POLITIKA, Beograd, 12.8.2009.

Saša Milivojev: Kašalj u tramvaju, kolumna, PRAVDA, Beograd, 4-5.7.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Lakrdija o Arkanu, kolumna, PRAVDA, Beograd, 25-26.7.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Zakoni i retorička magla, kolumna, PRAVDA, Beograd, 28-29.11.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Bolan krik srpskog naroda, kolumna PRAVDA, Beograd, 7.12.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Karijera u Evropi, kolumna, PRAVDA, Beograd, 12-13.9.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: O demokratiji, kolumna, PRAVDA, Beograd, 24-25.10.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Laku noć, Srbijo; Kolumna, PRAVDA, Beograd, 18-19.7.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Pričajmo o abortusima, kolumna, PRAVDA, Beograd, 4.11.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Srbija protiv veštica, kolumna, PRAVDA, Beograd, 15.3.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Domaćica sa Dunava, kolumna, PRAVDA, Beograd, 17-18.10.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Cipela od Moskve, kolumna, PRAVDA, Beograd, 16-17.5.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Vaspitna uloga pisca, kolumna, Pravda, Beograd, 24.9.2009. (www.pravda.rs)

In memoriam: Danica Aćimac, Kad zatrepti zelena slika, autor: Saša Milivojev, PRAVDA, Beograd, 16.6.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Strah od Alaha, kolumna PRAVDA, Beograd, 7-8.11.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev – O LJUBAVI NA TRI JEZIKA, KURIR, Beograd, 27.2.2010.

Saša Milivojev – KAD SVITAC ODLETI, Andergraund kritika Milana B. Popovića, BLIC, Beograd, 18.4.2010. (www.blic.rs)

Saša Milivojev: Emocije Srbije, kolumna, PRAVDA, Beograd, 3-4.10.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev, intervju, PRAVDA, 22.9.2010. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Savest Radovana Karadžića, kolumna, Pravda, Beograd, 22-23.8.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Ponos malog prsta, kolumna, PRAVDA, Beograd, 30.4-3.5.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Država jeftinih žitarica, kolumna, POLITIKA, Beograd, 31.10.2008. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Svaki peti plaćenik, kolumna, PRAVDA, Beograd, 6-7.6.2009. (www.pravda.rs)

Saša Milivojev: Domaćica sa Dunava, kolumna POLITIKA, Beograd, 18.2.2009. (www.politika.rs)

Intervju: SAŠA MILIVOJEV, SVET, Beograd, autor: Ivona Višnjić Palada, (www.svet.rs)

Intervju, DANICA AĆIMAC, glumica: „Cela Jugoslavija je disala sa nama“, autor: SAŠA MILIVOJEV, POLITIKA, TV Revija, Beograd, 3-9.1.2009. (www.politika.rs)

Intervju sa Markom Novakovićem: „Ljubav uvek pobedi“, autor: SAŠA MILIVOJEV, POLITIKA, TV Revija, Beograd, 17-23.10.2009. (www.politika.rs)

Intervju sa Žižom Stojanović: „Gde je penzija, gde je Paprika?“, autor: SAŠA MILIVOJEV, PRAVDA, Beograd, 22-23.8.2009.

Intervju sa Žižom Stojanović: „ŠTRAJKOVAĆU GLAĐU ISPRED VLADE; Autor: Saša Milivojev, Pravda, Beograd, 21-22.3.2009.

Saša Milivojev: Kotratužba i za ustaše, kolumna, PRAVDA, Beograd, 30.12.2009.

Saša Milivojev: Legalizacija prostitucije, kolumna, PRAVDA, Beograd, 15-16.8.2009.

Saša Milivojev: O ljubavi na tri jezika, Pesničko veče u najavi, POLITIKA, Magazin, Beograd, 21.2.2010. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Problemi zbog „Bolonje“, kolumna, POLITIKA, Beograd, 7.10.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev: Proslava etničkog čišćenja, kolumna, PRAVDA, Beograd, 8-9.8.2009.

Saša Milivojev – TAJNA IZA UZDAHA, recencija Branke Jajić, Zrenjanin list, 4.8.2006.

Saša Milivojev: Tražiti bubreg nazad, kolumna, POLITIKA, Beograd, 15.1.2009. (www.politika.rs)

Saša Milivojev - ZOV MAROKA, VIP Trip Diplomatic magazin, Jesen 2012.

Saša Milivojev - BAGDAD NIKAD NEĆE IZGUBITI LEPOTU, VIP TRIP Diplomatic magazin, jesen 2011.

Književne Novine Udruženja književnika Srbije: Kurirka OLGA STOJANOVIĆ - KONTRO-VERZIJA i PER-VERZIJA O DEČAKU IZ ŽUTE KUĆE

Saša Milivojev: LJUBAV U LJUBLJANI, VIP TRIP Dipolimatic 8, zima 2013.

SAŠA MILIVOJEV - Official site

Dnevne novine DAN (Crna Gora): Saša Milivojev - Mladost prikliještena u surovom kličnu, autor Milan B. Popović, 22.1.2013. (www.dan.co.me)

MONTE NEWS (Agregator vijesti iz Crne Gore): Saša Milivojev - Mladost prikliještena u surovom kličnu, (www.montenews.me)

Saša Milivojev: SRAMNA PRESUDA - OSLOBOĐENI RATNI ZLOTVORI, Kako Narod kaže 20.11.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev improvizovao Mokranjca. DRUGA ZORA - hit koji se čeka vekovima, Kako Narod kaže 10.08.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev, kolumna, KAD GLUMICA NISKO PADNE: "TI SI NIKO - LAKU NOĆ, BAKO", Kako Narod kaže 21.06.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: ŠPIJUNSKA MREŽA, Kako Narod kaže 15.04.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: SA DAČIĆEM U EU, Kako Narod kaže 14.03.2012, kolumna, tagovi: Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović, SPS, EU, Evropska unija, integracije...(www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: MIRIS KOZE U NASTAVI, Kako Narod kaže 16.02.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: ONI MRZE NAROD, Kako Narod kaže 24.09.2011, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU, Kako Narod kaže 17.09.2011, kolumna, tagovi: Tomislav Nikolić, Oliver B. Antić, Aleksandar Vučić...(www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: ZHIZON ISCELJUJE MUZIKOM, Kako Narod kaže 11.06.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i Saša Milivojev, autor romana Dečak iz Žute kuće, Kako Narod kaže 30.05.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev uputio pisma Karli Del Ponte i Diku Martiju, Kako Narod kaže 10.10.2011, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: SOHA ZAKY - SNAGA KAIRA, Kako Narod kaže 10.10.2011, (www.kakonarodkaze.com)

ZDRAVKO ŠOTRA: MUŠKARCI SE LJUTE ŠTO U SERIJAMA POKAZUJEM NJIHOVE SLABOSTI, Kako Narod kaže 26.09.2011, autor: Saša Milivojev, (www.kakonarodkaze.com)

Olga Stojanović: KONTRO-VERZIJA i PER-VERZIJA o Dečaku iz Žute kuće, Kako Narod kaže 19.09.2011, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev snimio hit pesmu: ZA TOBOM UMIREM, Kako Narod kaže 02.11.2011, (www.kakonarodkaze.com)

Nacionalna Štetočina: INTELEKTUALCI, DEFINITIVNO BI TOP, Kako Narod kaže 08.06.2012, (www.kakonarodkaze.com)

Saša Milivojev: SRAMNA PRESUDA - OSLOBOĐENI RATNI ZLOTVORI, kolumna, PRAVDA, 20.11.2012. (www.pravda.rs)

ВИДОВДАН: Саша Миливојев, ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ, опис и одломци романа – узнемирујућ садржај, (www.vidovdan.org)

СРПСКА ЕЛИТА: Председник Србије Томислав Николић и Саша Миливојев, аутор романа „Дечак из Жуте куће“, (www.srpskaelita.rs)

СРПСКА ЕЛИТА: Далиборка Стојшић - Син душе Саша Миливојев, (www.srpskaelita.rs)

HITOVI.BA: Saša Milivojev - DRUGA ZORA, (www.hitovi.ba)

МАГАЦИН (Национални портал): Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ, (www.magacin.org)

СРБски ФБРепортер: Саша Миливојев - ОНИ МРЗЕ НАРОД, колумна, (www.facebookreporter.org)

Nova zvezdana staza: Saša Milivojev - BESMRTNA (pesma posvećena prijateljici Isidori Bjelici), (www.novazvezdanastaza.com)

GLAS DIJASPORE: Saša Milivojev - RTS KRŠI USTAV OBJAVLJIVANJEM MAPE SRBIJE BEZ KOSOVA, (www.dijaspora.wordpress.com)

VESTI.RS: Saša Milivojev - Dečak iz Žute kuće - "Gledao sam kako testerom seku leš", (www.vesti.rs)

U BALKANSKE ZORE: Saša Milivojev - Dečak iz Žute kuće - "Gledao sam kako testerom seku leš", (www.ubalkanskezore.com)

ЈАДОВНО: Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" НАЈШОКАНТНИЈИ РОМАН", (www.jadovno.com)

SRPSKO-EVROPSKI PORTAL (SEP): Saša Milivojev - "DEČAK IZ ŽUTE KUĆE" NAJŠOKANTNIJI ROMAN, (www.sep.rs)

СРПСКА ЕЛИТА: Позната имена српске књижевности ... (у наставцима) ... Саша Миливојев ... (www.srpskaelita.rs)

BANJALUKA INFO: Saša Milivojev - "DEČAK IZ ŽUTE KUĆE" najšokantniji roman, (www.banjaluka-info.com)

VESTI.RS: Saša Milivojev - DEČAK IZ ŽUTE KUĆE, opis i odlomci romana – uznemirujuć sadržaj, ne preporučuje se maloletnim i psihički osetljivim osobama... (www.vesti.rs)

LAJK.BA: Saša Milivojev - Dečak iz Žute kuće - "Gledao sam kako testerom seku leš", (www.lajk.ba)

SLOBODNA CRNA GORA: Saša Milivojev - "DEČAK IZ ŽUTE KUĆE" najšokantniji roman, (www.slobodnacrnagora.eu)

MOJE NOVOSTI: Saša Milivojev - Dečak iz Žute kuće - "Gledao sam kako testerom seku leš", (www.mojenovosti.com)

СРБОСЛОВ: Језичка трибина у УКС, српски писци о језику српском... Огласио се и Саша Миливојев... (www.srboslov.info)

ДНЕВНЕ НОВИНЕ: Саша Миливојев - Срамна пресуда – Ослобођени ратни злотвори! (www.dnevnenovine.rs)

ВИДОВДАН: Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ ускоро и у скупштини! Тагови: Томислав Николић, Ивица Дачић, Миланка Карић, генерал Стеван Мирковић, Ненад Чанак, Оливер Дулић, Александар Конузин, Вук Јеремић... (www.vidovdan.org)

СРБСКИ ЖУРНАЛ: Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ ускоро и у скупштини! Тагови: Томислав Николић, Ивица Дачић, Миланка Карић, генерал Стеван Мирковић, Ненад Чанак, Оливер Дулић, Александар Конузин, Вук Јеремић... (www.srpskizurnal.com)

СРПСКА ЕЛИТА: Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ, (www.srpskaelita.rs)

OДМОТАВАЊЕ: Кад свитац одлепи (приказ збирке Кад свитац одлети, Сашa Миливојев), пише Јелена Ниџовић, (www.odmotavanje.com)

Dobra Knjiga: SAŠA MILIVOJEV - DEČAK IZ ŽUTE KUĆE, (www.dobra-knjiga.com)

СРБИН.ИНФО: Албански злочини над Србима - ужасна исповест Дечака из Жуте куће, аутор Саша Миливојев, (www.srbin.info)

Саша Миливојев на Првој Језичкој трибини Удружења књижевника Србије, у новом циклусу 2012/2013, (www.cirilica-beograd.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): Žuta suza za žutu kuću, Saša Milivojev i Svetlana Miss, (www.e-novine.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): Odgovor Saše Milivojeva, deteta iz Žute kuće - IZVADILI SU MI SRCE, ALI ONO JOŠ KUCA, sve organe izvadio Petar Luković, (www.e-novine.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): Naš Draža, najplementiji vojskovođa. Opoganio: Petar Luković. Tagovi: Emir Kusturica, Saša Milivojev, Milorad Dodik, Boris Tadić, Dragoljub Draža Mihajlović, Veselin Đuretić... (www.e-novine.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): Najgori britanski pesnik svih vremena. Tagovi: Saša Milivojev, William McGonagall... (www.e-novine.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): NENADJEBIVA MAJA, video trash. Tagovi: Maja Nikolić, Saša Milivojev, Grand... (www.e-novine.com)

E-NOVINE (Elektronsko smeće NATO pakta): PUN VRCAVIH MISLI, PRAVI NIČE... * Redakcija e-novina čestita Draganu Simeunoviću i Emilu Vlajkiju na ovom kulturnom događaju potresnom pjesmom „Za tobom umirem“ njihovog kolege, pisca, pjesnika, muškog modela i pjevača Saše Milivojeva, (www.e-novine.com)

ВАСЕЉЕНСКА ТВ, Саша Миливојев - Дечак из Жуте куће: Гледао сам како тестером секу леш, 30. октобар 2012. | Тимур Блохин / Јована Вукотић / Глас Русије, (www.vaseljenska.com)

My Press-Release: Саша Миливоев - "Мальчик из Желтого дома" - В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой", (www.mypress-release.biz)

СМИ2: Саша Миливоев - "Мальчик из Желтого дома" - В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой", (www.smi2.ru)

МЕТАТЕКА НОВОСТИ Бета: Саша Миливоев - "Мальчик из Желтого дома" - В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой", (www.metateka.com)

Рамблер-Новости: Саша Миливоев - "Мальчик из Желтого дома" - В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой", (news.rambler.ru)

I.UA (Украина), новости: Саша Миливоев - "Мальчик из Желтого дома" - В логове черных трансплантологов - "Я смотрел, как труп режут пилой", (www.i.ua)

Saša Milivojev - ZA TOBOM UMIREM

Saša Milivojev - LEDENI SPOMENIK

Saša Milivojev - DRUGA ZORA

Saša Milivojev - BAJRAMSKA PESMA

Eva Ras i Saša Milivojev: TAJNA IZA UZDAHA

Žiža Stojanović i Saša Milivojev: TAJNA IZA UZDAHA

Zlata Numanagići i Saša Milivojev: TAJNA IZA UZDAHA

Jelena Žigon, Bašar AlHadla, Danijela Mirković, Saša Milivojev: ISCELITELJ, na promociji knjige KAD SVITAC ODLETI, Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

Jelena Žigon i Saša Milivojev: MOLITVA, na promociji knjige KAD SVITAC ODLETI, Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

Jelena Žigon, Bashar AlHadla, Danijela Mirković, Saša Milivojev: A SLUMBER FIREFLY

Jelena Žigon čita pesmu "SIN DUŠE" koju je Daliborka Stojšić posvetila pesniku Saši Milivojevu. Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

Najbolja srpska glumica IVANA ŽIGON takođe je govorila poeziju Saše Milivojeva. Slušate pesmu PRVI GREH... Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

Najbolja srpska glumica IVANA ŽIGON takođe je govorila poeziju Saše Milivojeva. Slušate pesme KUTAK, VINO I VATRA... Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

IVANA ŽIGON i BAŠAR ALHADLA - VINO I VATRA, autor SAŠA MILIVOJEV, Etnografski muzej u Beogradu, 27.2.2010.

KTV: Saša Milivojev - O SRBIMA I KARLI DEL PONTE (autor emisije: Mirjana Kovačev)

BOSNA EXPRES RADIO: Saša Milivojev - Ovaj momak je u ime Beograda otpjevao Bajramsku pjesmu – postaje zvijezda u arapskom svijetu, (www.bosnaexpres.fr)

NOWE BAŁKANY: Sasza Miliwojew - „Chłopiec z Żółtego domu”: jaskinia czarnych transplantologów w relacji naocznego świadka, (www.nowebalkany.pl)

РУССКИЕ НОВОСТИ (Информационное агенство): Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома», (www.ru-news.ru)

СРПСКА.РУ: Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома», (www.srpska.ru)

AKADEMEDIA SRBIJA: Книга сербского писателя Саши Миливоева «Мальчик из Желтого дома», (www.akademediasrbija.com)

Branka Veselinović u 92. godini života govori na promociji knjige Saše Milivojeva

KORENI (Portal istine): Saša Milivojev - Dečak iz Žute kuće: Gledao sam kako testerom seku leš, (www.koreni.rs)

NASLOVI.NET: Odgovor Saše Milivojeva, deteta iz Žute kuće - IZVADILI SU MI SRCE, ALI ONO JOŠ KUCA, sve organe izvadio Petar Luković, (www.naslovi.net)

NASLOVI.NET: Književnik Saša Milivojev žrtva porno fotomontaže, (www.naslovi.net)

VESTI.RS: Žuta suza za žutu kuću, Saša Milivojev i Svetlana Miss, (www.vesti.rs)

VESTI.RS: Odgovor Saše Milivojeva, deteta iz Žute kuće - IZVADILI SU MI SRCE, ALI ONO JOŠ KUCA, sve organe izvadio Petar Luković, (www.vesti.rs)

ФРОНТАЛ: Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" НАЈШОКАНТНИЈА КЊИГА САЈМА! (www.frontal.rs)

ПОУКЕ (православна друштвена мрежа): Саша Миливојев - ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ, опис и одломци романа, (www.pouke.org)

СРБИ НА ОКУП (Свесрпски информативни портал): Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" - "Гледао сам како тестером секу леш", (www.srbinaokup.info)

СРБИН.срб: Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" - "Гледао сам како тестером секу леш", (www.srbin-srb.net)

AKADEMEDIA SRBIJA: Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" - "Гледао сам како тестером секу тело!", (www.akademediasrbija.com)

ФОНД СТРАТЕШКЕ КУЛТУРЕ (Вести): Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" - "Гледао сам како тестером секу леш!", (www.fondsk.ru)

СРБСКИ ЖУРНАЛ: Саша Миливојев - "ДЕЧАК ИЗ ЖУТЕ КУЋЕ" - "Гледао сам како тестером секу леш! (www.srpskizurnal.com)

VESTINET.RS: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.vestinet.rs)

MEGAVIJESTI.COM: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.megavijesti.com)

GORAPRESS.NET - Saša Milivojev: "Braćo Srbi, ništa niste dobili proganjajući me, a ja sam dobio poklon od Saudijske Arabije!", (www.gorapress.net)

DOZNAJEMO.COM: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.doznajemo.com)

NKP.BA: Saša Milivojev - Nakon što je snimio Bajramsku pjesmu, uslijedile prijetnje iz Srbije, ali nagrada Saudijske Arabije! (www.nkp.ba)

HABER.BA: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.haber.ba)

SANDZAKLIVE.RS: Pročitajte prijetnje koje dobija mladić koji je u ime Beograda snimio Bajramsku pjesmu, Saša Milivojev, (www.sandzaklive.rs)

SANDZAKLIVE.RS: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.sandzaklive.rs)

NKP.BA: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.nkp.ba)

BANJALUKA.COM: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.banjaluka.com)

METROPOLA.BA: Kako su Arapi nagradili Beograđanina koji je čestitao Bajram, Saša Milivojev, (www.metropola.ba)

CITAJ.BA: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.citaj.ba)

INFO-KS.NET: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.info-ks.net)

SANDŽAČKE NOVINE: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.sandzacke.rs)

SENZACIJA.BA: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.senzacija.ba)

STURLICANI.NET: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.sturlicani.net)

TUZLANSKI.BA: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.tuzlanski.ba)

MOJUSK.BA: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.mojusk.ba)

BALKANDZIJE.NET: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.balkandzije.net)

CITY RADIO: Kontroverzni Srbin Saša Milivojev nagrađen od Saudijske Arabije za pjesmu o Bajramu, (www.cityradio.ba)

LJUTAKRAJINA.NET: Sjećate li se momka koji je u ime Beograda pjesmom čestitao Bajram? - Saša Milivojev - Pogledajte šta je sa njim bilo... (www.ljutakrajina.net)

E-NOVINE (Elekstronsko smeće NATO pakta), izveštava psihopata Petar Luković: "Prognan Dečak iz Žute kuće, Saša Milivojev napušta Srbiju - odliv mozga", (www.e-novine.com)

VESTI.RS, izveštava psihopata Petar Luković: "Prognan Dečak iz Žute kuće, Saša Milivojev napušta Srbiju - odliv mozga", (www.vesti.rs)

Saša Milivojev: DER JUNGE AUS DEM GELBEN HAUS, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Deutsch - Biograhie, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - GIZA, CAIRO, EGYPT, (www.sasamilivojev.com)

DOBARZIVOT.COM - Saša Milivojev - Putovanje - TADŽ MAHAL - IZA ČETIRI REKE DŽENETA, (www.dobarzivot.com)

Saša Milivojev - UN GARÇON DE LA MAISON JAUNE, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Français - Biographie, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Snežana Berić - Extra Nena, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Isidora Bjelica, (www.sasamilivojev.com)

SAŠA MILIVOJEV I PREDSEDNIK SRBIJE TOMISLAV NIKOLIĆ, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Suzana Mančić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Ana Nikolić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Biografija najslavnijeg srpskog pesnika, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - English - Biography, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Milanka Karić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev, autor romana Dečak iz Žute kuće i general pukovnik JNA Stevan Mirković, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Mis Svetlana Koprivica, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev, Branka Veselinović i Daliborka Stojšić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i muftija Muhamed Jusufspahić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev i Vanja Bulić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev: KAZNITI ODGOVORNE ZA OSLOBAĐANJE OVK ZLOTVORA, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Türkçe - Biyografi, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - SARI EVDEKİ ÇOCUK, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev ... FANTASTIC, GIFTED AND HONEST YOUNG PERSON RISE OUT OF THE SERBIAN MIRE! (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - THE BOY FROM THE YELLOW HOUSE, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev improvizovao Mokranjca - DRUGA ZORA; Nacionalna Štetočina: Uvod u čitanje/slušanje pesme Druga Zora ... Šamar društvu, akademskoj javnosti, obrazovnom sistemu, svima preskokom, rupom u vremenu, vekovnom ... (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev: RUŽICA SOKIĆ - ZVEZDA IZNAD ZVEZDA, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - SIN DUŠE, predgovor knjige KAD SVITAC ODLETI, autor: Daliborka Stojšić, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Magyar - Életrajz, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - Fiú a Sárga házból, (www.sasamilivojev.com)

Саша Миливојев - избор најлепших песама објављених у збирци КАД СВИТАЦ ОДЛЕТИ, (www.sasamilivojev.com)

Saša Milivojev - WHEN THE FIREFLY IS GONE, (www.sasamilivojev.com)

DEČAK IZ ŽUTE KUĆE USKORO U SKUPŠTINI, tagovi: Saša Milivojev, Tomislav Nikolić, Ivica Dačić, Oliver Dulić, Aleksandar Konuzin, Vuk Jeremić, Milanka Karić, Nenad Čanak, Isidora Bjelica, general Stevan Mirković... (www.svevesti.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

中文

فارسی

Italiano

Українська

Беларуская

Español

Български

Svenska

Português

Русский

Azərbaycanca

Slovenčina

Čeština

Slovenščina

 

 

አማርኛ