Tervetuloa viralliselle verkkosivustolle

SAŠA MILIVOJEV

 

SUOMI
Finland flag

 

Saša MilivojevSaša Milivojev (serbinkielinen kyrillinen: Саша Миливојев, syntynyt 19. huhtikuuta 1986) on serbialainen kirjailija, runoilija, toimittaja, kolumnisti.

Yksi Serbian luetuimmista kolumnisteista, viiden kirjan ja monien eri sanomalehdissä julkaistujen sarakkeiden kirjoittaja.

Hän on kirjoittanut romaanin "Poika keltaisesta talosta". Hänen työnsä on käännetty noin kahdellakymmenelle kielelle ympäri maailmaa.

Vuodesta 2008 lähtien Milivojev on työskennellyt päiväkirjalehtien "Politika" kolumnistina. Vuodesta 2009 lähtien hän on kirjoittanut Pravdalle, missä hän tekee analyyttisesti synteettistä tutkimusta serbien viimeaikaisesta ja nykyisestä historiasta. Vuoteen 2009 mennessä hänen kirjalliset teoksensa oli julkaistu 3 miljoonassa kappaleessa eri sanomalehdissä.

Toukokuussa 2010 hän esitteli kirjan "When the Firefly is gone" yleisölle Kairossa, missä hän osallistui useisiin kirjallisuustilaisuuksiin, joissa tunnetut kirjoittajat puhuivat hänestä.

Saudi-Arabiassa toimittajat kirjoittavat hänen rakkaudestaan Jumalaan, egyptiläinen sanomalehti kutsuu häntä "runoilijaksi salaperäisen pakenemisen ja meditaation puolesta".

 

 

 

 

 

English

 

 

 

 

www.sasamilivojev.com

Saša Milivojev © 2022 - Kaikki oikeudet pidätetään