Welkom op de officiële website

SAŠA MILIVOJEV

 

Netherlands flag
NEDERLANDS

 

Saša MilivojevSaša Milivojev (Servisch-Cyrillisch: Саша Миливојев; 1986 in Zrenjanin, Joegoslavië, nu Servië) is een Servische schrijver, dichter, journalist, columnist.

Een van de meest gelezen columnisten in Servië, auteur van vijf boeken en talrijke columns die in verschillende dagbladen zijn gepubliceerd.

Hij is de auteur van de roman "The Boy from the Yellow House". Zijn werk is in ongeveer twintig talen over de hele wereld vertaald.

Sinds 2008 is Milivojev columnist voor Politika, in de "Pogledi" -sectie, en voor TV Revija van hetzelfde bedrijf. Sinds 2009 schrijft hij voor de Pravda, waar hij zich bezighoudt met analytisch-synthetisch onderzoek naar de recente en huidige geschiedenis van de Serviërs.

In mei 2010 introduceerde hij het boek "When the Firefly is Gone" aan het publiek in Caïro, waar hij verschillende literaire bijeenkomsten bijwoonde waar beroemde auteurs over hem spraken.

In Saoedi-Arabië schrijven journalisten over zijn liefde voor God, een Egyptisch dagblad noemt hem een "dichter van mystieke vlucht en meditatie.

 

 

 

 

 

English

 

 

 

 

 

www.sasamilivojev.com

Saša Milivojev © 2022 - Alle rechten voorbehouden