Srpska Armija Srpska Armija  Srpska Armija

Reserve Police International

PIVLJANIN UPLAŠIO UBICE
DEČAKA IZ ŽUTE KUĆE

 

UBICA JUGOSLOVENSKE UDBE SLOBODAN PIVLJANIN DELUJE IZ HOLANDIJE:
AUTORU ROMANA DEČAK IZ ŽUTE KUĆE VIŠE NE PRETE NA ALBANSKOM JEZIKU.

 

        AMSTERDAM – Poznati srpski pisac i novinar Saša Milivojev, autor romana „Dečak iz Žute kuće“, u izjaviSaša Milivojev dostavljenoj medijima navodi da je „nekadašnji agent jugoslovenske UDBE sprečio njegovu likvidaciju, da mirnije spava i da lakše podnosi stvarnost od trenutka kad je iz dijaspore dobio javnu podršku Srpske Armije i vođe tog pokreta.“
         Pošto su ruski analitičari isticali zabrinutost da „Dečak iz Žute kuće“ nije bezbedan, a da albansko podzemlje priprema likvidaciju mladog autora koji svojim javnim delovanjem „kvari posao“ mafijašima u globalnoj mreži crne transplantologije, međunarodno kompromitujući kosovsku i albansku Vladu, bilo je sasvim dovoljno da se povodom spornog romana oglasi čovek čije se mafijaške harizme plaše ratni profiteri i ogrezli kriminalci širom sveta: andergraund publicista - pisac Slobodan Slobodan Radojev MitrićRadojev Mitrić, Slobodan Pivljanin, doktor nauka Karate Bob - „ubica jugoslovenske UDBE“ - „osvetnik“, direktor RPI (Reserve International Police), autor drame „Boj na Kosovu“ i romana „Titova mašina za ubijanje“, „Tajne beogradskog podzemlja“, „Ispovest razočaranog udbaša“, „Ispovest Titovog obaveštajca“...  Pivljanin je poznat kao „prvi Srbin koji je robijao u Ševeningenu, 13 godina, osuđen je jer je u samoodbrani ubio trojicu udbinih likvidatora“. Tako se o njemu piše i tako se on sam predstavlja publici: „Sudskim procesom u Holandiji dokazano je da je Služba državne bezbednosti Jugoslavije pokušala atentat na mene decembra 1973.“ - Mediji su ga povezivali sa CIA i holandskom mafijom, kao i da je svojevremeno bio trener švedske policije!
         Milivojev je policiji više puta prijavio da mu prete na albanskom i engleskom jeziku, ucenjujući ga da se povuče sa političke scene. „Noćne more su prestale tek kad se Pivljanin oglasio povodom romana „Dečak iz Žute kuće“ – ističe Milivojev, kolumnista dnevnih novina koji je nakon objavljivanja tog romana postao enigma u međunarodnom bezbednosnom sistemu, njegovo ime i fotografije se pojavljuju u novinama širom sveta, sa fotografijama leševa, na oko petnaest jezika. Pretpostavlja se da čelnici albanskog podzemlja mladog pisca povezuju sa najopasnijim tajnim službama u inostranstvu, čak i sa islamističkim, ne znajući ko ga sve štiti i ko je sve spreman da im se osveti u slučaju da se „Dečaku iz Žute kuće“ nešto loše desi. Pivljanin je od svih delovao najubedljivije: „Bilo bi neoprostivo da neko naudi jednom pesniku zbog jednog romana“.
         Smatra se da su Slobodan Pivljanin i Saša Milivojev, pored Milorada Ulemeka Legije, najčitaniji autori među srpskim robijašima, u zatvorima.      D. B.


Slobodan Radojev MitrićSaša Milivojev - DEČAK IZ ŽUTE KUĆE                 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.sasamilivojev.com

 Copyright © by Saša Milivojev, 2024 - All Rights Reserved